bg2
HR gaat over mensen. Daarom is HR Advies altijd persoonlijk

Wanneer HR Advies

⋅ U bent genoodzaakt medewerkers te ontslaan
⋅ U wilt eens sparren met een ervaren HR manager
⋅ U zoekt die ene super gemotiveerde medewerker met specifieke kennis
⋅ U heeft teveel zieke medewerkers
⋅ U zult een OR op moeten zetten binnen uw bedrijf
⋅ U verwacht dat uw personeelsbeleid efficiënter en kostenbewuster kan
⋅ Uw wilt een sterk personeelsbeleid voor uw (groeiende) bedrijf
⋅ U wilt van uw fusie/overname een succes maken

Verwachtingen

WALK4WORK HR advies ondersteunt organisaties bij deze vragen. Met name DGA’s en directies in het MKB kunnen behoefte hebben aan een sparringspartner op HR gebied: iemand die uw bedrijf bekijkt en begrijpt, maar zonder dat u een extra medewerker in dienst hoeft te nemen.

WALK4WORK HR advies kenmerkt zich door no-nonsense hulp, afgestemd op uw bedrijf en specifieke doel. Het resultaat: geen pagina’s dik rapport, maar een praktisch advies dat direct uitvoerbaar is.

WALK4WORK heeft een breed netwerk van HR experts die inzetbaar zijn bij de uitvoer van de opdracht, bv arbeidsjuristen en recruiters. Dit altijd in overleg met u als opdrachtgever. WALK4WORK blijft altijd uw aanspreekpunt en contactpersoon.

WALK4WORK zal u op de hoogte houden van de vorderingen. Dit bij voorkeur persoonlijk en direct, zodat u informatie krijgt wanneer u die nodig heeft.

Inzetbaarheid

De inzet van WALK4WORK HR advies kan variëren van enkele uren per week tot meerdere uren per maand. Als u WALK4WORK wekelijks voor 3 of meer dagen in wilt zetten, dan is dit mogelijk: zie hiervoor WALK4WORK HR interim.

Tarieven:

Het tarief is altijd een uurtarief. Het tarief is afhankelijk van duur en inhoud van de opdracht en komt in samenspraak met u als opdrachtgever tot stand.

NU: HR STRIPPENKAART: Extreem efficient HR advies voor een scherpe prijs!
AANBIEDING: u koopt een strippenkaart, waarmee u recht krijgt op 10, 15 of 20 uur advies. Geldigheidsduur = 1 jaar. U kunt de uren inzetten zoals u wilt en op het HR probleem dat u graag wil aanpakken. U weet precies wat u krijgt voor een vaste prijs.
Kosten:   20-uren kaart = EUR 3.000
                15-uren kaart = EUR 2.600
                10-uren kaart = EUR 2.000